Zelf muizen bestrijdenHet zelf bestrijden van muizen en ratten is erg lastig, omdat de dieren erg schuw zijn. Wanneer er gif wordt geplaatst en de muis ruikt een mensengeur, zal hij hier niet van eten. Ook als er gif wordt geplaatst buiten de looplijnen of het normale voedselgebied zullen de muizen te weinig of niets opnemen. Bovendien is gif verkrijgbaar door consumenten niet sterk genoeg.

Omdat de Muizendokter zich uitsluitend richt op de bestrijding van muizen en ratten, hebben wij veel specifieke kennis op dit gebied. Onze bestrijdingsdeskundigen kunnen als het ware denken zoals de muizen die een plaag vormen en deze zodoende heel gericht aanpakken en uitroeien. Wij zetten veel theoretische kennis uit wetenschappelijk onderzoek om in de dagelijkse praktijk om het ongedierte te bestrijden.

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, specifiek gericht op muizen. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden. Let altijd op voor ongediplomeerde beunhazen die uw probleem niet oplossen, maar zelfs kunnen verergeren.

Muizendokter beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure, milieuvriendelijke bestrijding en aandacht voor dierenwelzijn.

Bel direct 088 80 10 300

Vandaag nog van uw ongedierte af

Bel me terug verzoek

Vul in het onderstaande formulier uw gegevens in en wij proberen u binnen een uur terug te bellen.